image

Beers&BBQ

Vier de zomer met Beers & BBQ Elke woensdag en donderdag heerlijke BBQ gerechten met bijpassende bieren. Read More
image

Iets te vieren?

Uw verjaardagsfeest, bruiloft of vergadering goed geregeld! Read More
image

Vergadering

Zakelijke bijeenkomst Read More
image

Homecooking

Stel jezelf eens voor dat je Anton in jouw keuken hebt staan. Terwijl jij met jouw... Read More
image

Wijnkaart

Bekijk de wijnkaart Read More
  • 1

 

Stel zelf je menu samen!

- Hoofdgerecht
- Voor- & hoofdgerecht
- Voor-, hoofd- & nagerecht
- Voor-, tussen-, hoofd- & nagerecht

20.5
30.5
36
42.5

Kies voor het samenstellen van uw eigen menu uit onderstaande gerechten. Naast het samenstellen van uw eigen menu kan u ook kiezen voor een van onze "Classic Specialities".

 

 
VOORGERECHTEN
 

Paling: zalm | roomkaas | kruiden | garnalen |brioche

 

Ree: tartaar | pickels | yuzu | eendenlever | eidooier

 

Eend: terrine | biet | appel | port

 

Coquille: ravioli | kreeft | olijfolie

 

Rund: carpaccio | truffelcrème | rucola | gedroogde tomaat | pijnboompit | Parmezaanse kaas
Supplement: eendenleverkrullen - 7

 

Mossel: Thais| peper | knoflook | koriander |peterselie

 

 

 

 Geachte gast, onze gerechten bevatten mogelijk allergenen. Wij informeren u hier graag over en waar mogelijk passen wij het gerecht aan.

Alle vishoofdgerechten zijn geschikt als tussengerecht

Neem ook een kijkje op de pagina van de Classic Specialties.

 

 

HOOFDGERECHTEN
 

Dagvangst: wisselend visgerecht, wat de markt op dat moment te bieden heeft. De bediening stelt u er graag van op de hoogte

 

Schol: tempura | knolselderij | tuinboon | oester

 

Kip: BBQ | lemper |wokgroenten | soja | doperwt | wasabi

 

Kabejauw: filet | puree | spinazie | ei

 

Kalf: escalope | caponata | aubergine | fontina | truffel

 

Ree: rendang | medaillon|sajour| boontjes |pastinaak

  Vegetarisch: groenten | zuivel | kaas | eieren
Surprisemenu: liefde | passie | creativiteit

Menuprijzen gelijk aan bovenstaande prijzen. Enkel per tafel te bestellen. 

Geachte gast, onze gerechten bevatten mogelijk allergenen, wij informeren u hier graag over en zo waar mogelijk passen wij het gerecht aan.

Neem ook een kijkje op de pagina van de Classic Specialties!

 

DESSERTS
 

Lekkernijen: zoetigheden voor bij de koffie
chocolade | mousse | petit four | koek

 

Panna Cotta: room | mango | dragon | vodka |witte chocola

 

Scroppino: limoncello | wodka | citroensorbet | vanille ijs                                                                  8.75

 

 

Chocolade: cake | amarene | mousse | ijs                                                                                        7.5

    

Nogatine: chocoladesnippers | pindakrokant | nogatine | karamelsaus                 

 

Kaas: buitenlandse en Hollandse kazen | stroop | zoetbrood                                                               7.5

 

Scroppino: limoncello | wodka | citroensorbet | vanille ijs                                                                  8.75

 


ZOETE WIJNEN

 

Chateau Ramon: Monbazillac | Semillon | Sauvignon Blanc.

per glas 6
 

Hanepoot Jerepigo: Franschhoek | Zuid Afrika | muscat.

per glas 6
 

Colheita port: Nieuwpoort | de bediening informeert u graag over
welk jaargang we serveren.

per glas 7
       

 

 

CLASSIC SPECIALTIES

Geachte gast, op deze pagina treft u specialiteiten aan die door de hoge prijs van ingrediënten niet in het huismenu passen. Zodoende hebben deze gerechten andere prijzen.

 

 

Oester: Gillardeau | naturel | Oosters | gegratineerd

 

3

 

Vulders Bites: een aantal kleine gerechtjes, gezellig voor bij de borrel of als  (uitgebreid) voorgerecht
2 bites | 3 bites | 4 bites | 5 bites

 

12.5|17.5

23|   27

 

Foieganzenlever | gebakken | gekarameliseerde appeltjes | Munsterkaas | calvados

  19.5
 

Scampi: knoflook | olie | bosui | tomaat | basilicum

  16
 

Vispaleteen keur aan diverse vissoorten | diverse bereidingen | schaal en schelpdieren | passend groenten garnituur

  28
 

Fazant: zuurkool | puree | spek | cepes | 

  24.5
 

 

~ Chef's Special ~
De Lekkerste Bisque van Oisterwijk: kreeftensoep | pernodroom

 

  13
 

Tournedos: uit het midden van de haas gesneden | 180 gr | seizoensgroenten | pepersaus | portsaus | Bearnaise saus

  31
  Kreeft: als salade | gegrild | gebakken | gekookt | Thermidor | American | met passend garnituur

 

41.5